welcome~Rongdar Pharmaceutical Packing Co.,Ltd
language selection: englisht

FAQ

Які предмети фізичного тестування лікарських скляних пляшок?

 

Які предмети фізичного тестування лікарських скляних пляшок?

Інструменти / сировина
Шліфування та розбивання
Скляна пляшка тестер шоку
Поляризований лічильник напруг
Скляна пляшка внутрішнього тестування машини

Водостійкість внутрішньої поверхні лікарських скляних пляшок
1.
Хоча існує багато переваг, як скляна пляшка для упаковки лікарських засобів, існує також великий недолік: за певних умов скляні пластівці від'єднують від внутрішньої поверхні скляного контейнера і безпосередньо вводять розчин, який іноді важко виявити неозброєним оком. Хоча жодних небажаних явищ, безпосередньо пов'язаних з розмагнічування, не повідомлялося, ці скляні лусочки, що містяться у внутрішньовенних препаратах, можуть викликати тромбоз та інші судинні події (наприклад, флебіт), а для підшкірної вакцинації - відшарування Виникнення гранульоми чужорідного тіла, місцева реакція місця ін'єкції і підвищення імуногенності. Отже, обладнання для випробування на воду для внутрішньої поверхні скляної пляшки лікарського засобу є інструментом для тестування скляних пляшок, який зазвичай використовується в лабораторії фармацевтичного заводу.

2.
Експериментальні методи для розбивання та розбиття:

杵 钵 та 杵 згідно з скляними гранулами YBB00252003-2015 при визначенні та класифікації водостійкості 121 ° C, YBB00362004-2015 скляні гранули при визначенні вологостійкості 98 ° C та класифікаційні вимоги, розмір частинок скла 300-500 мкм частинок скла 2g Випробувану воду ° C слід просочити протягом 60 хвилин. Ступінь, до якої частинки скла травлюють водою, визначають титруванням травителя і фракціонування.


Випробування на термостійкість
1.
Тест на антитермічний шок також є загальноприйнятим випробувальним обладнанням у лабораторії фармацевтичної фабрики, тому що після завершення заповнення пляшку ліки необхідно стерилізувати ліофілізованим препаратом, який є тестом на скляну пляшку. . Для міжнародних стандартів для фармацевтичних пляшок для упаковки боросилікатне скло становить 60 ° C, а натрієво-вапняне скло 42 ° C. Цей новий стандарт такий же, як ISO.

2.
Тестер для термічного шоку зі скляною пляшкою Метод випробування RCY-02 для виявлення стійкості до термічного удару лікарських скляних пляшок:

Встановіть температуру бака з високою температурою і низькою температурою ванни тестера термоудар до заданої різниці температур.Після нагрівання певної кількості зразка лікарської скляної пляшки високотемпературною ванною, її швидко поміщають в резервуар з низькою температурою, а потім виймають після спостереження. Швидкість пошкодження зразка після термічного удару.

Значення внутрішнього напруження лікарських скляних пляшок
Чи залишок відпалу лікарської скляної пляшки сконцентрований у певній точці, впливає на якість будь-якого продукту зі скляною пляшкою.Звичайно, пристрій визначення внутрішнього напруження лікарської скляної пляшки - лічильник поляризаційного напруги YLY-03 є лабораторією фармацевтичного заводу Використовуйте скляну пляшку, щоб перевірити прилад. Вказані значення напружень відповідних національних стандартних лікарських скляних пляшок, наприклад: ампер ISO - 50 нм / мм, інші продукти - 40 нм / мм, цей новий стандарт - 40 нм / мм.

Вимірювач поляризаційного напруги використовує принцип поляризованого світлового втручання для вимірювання оптичної різниці шляхів скла якісно або напівкількісно.З допомогою датчика товщини стінки CHY-B значення внутрішнього напруження скла можна точно і кількісно виміряти. Вимоги до стандарту YBB00332002-2015, YBB00162003-2015.


Внутрішній опір тиску лікарських скляних пляшок
1
Формовані інфузійні пляшки та формовані ін'єкційні пляшки повинні бути виготовлені в процесі формування, а кварцовий пісок і бура використовуються для виготовлення скляних пляшок на машині для випалювання печі. Внутрішня велика інфузійна тара в основному виготовлена з формованих скляних інфузійних пляшок, після завершення заповнення лікарського засобу потребує високотемпературної стерилізації, нагрівання рідини всередині пляшки, підвищення внутрішнього тиску повітря. Внутрішній опір тиску також є одним з предметів скляної пляшки, що перевіряються у фармацевтичній лабораторії. Формовані інфузійні пляшки та формовані флакони для ін'єкцій мають вимоги внутрішнього тиску ISO 600Kpa.

2
Вимірювач внутрішнього тиску зі скляною пляшкою відповідає відповідним вимогам стандарту YBB00312002-2015 "Содова-кальцієва пляшка для лиття під тиском для скла". Тест вимагає прохідного і інкрементного випробувань, а другий метод - тестів для підвищення внутрішнього тиску на заданій постійній швидкості, що вимагає прохідного і руйнівного випробування. Для великих інфузійних пляшок обидва методи вимагають тестування.Сало-вапняне скло з меншим об'ємом може бути використано в першому способі без деструктивного контролю.
Опубліковано Rongdar Фармацевтична упаковка

інформації в blogspot

Navigation

    News Center

      contact us

      CONTACT US


      Rongdar (China )

      E-mail:info@rongdar.com

      Phone:8615000928169

      Whatsapp:8615000928169

      www.rongdar.com

      Add: Cangzhou City, Hebei province,China .